Kiss Quality Nails

Mijn naam is Kerstin Kreuning, maar iedereen die mij kent noemt me Kiss. Sinds 2003 ben ik erkend allround nagelstyliste. Vanaf 2009 ben ik de trotse eigenaar van KISS Quality Nails & Hair Salon.

Mijn droom is dan toch eindelijk uitgekomen. Mijn salon is gevestigd in Blaricum. In mijn professionele en sfeervolle salon kunnen we samen, onder het genot van een kopje koffie of thee, bekijken wat voor u de juiste mogelijkheden zijn.

Hoe gaan we te werk?

Ik werk hygiënisch, geef deskundig advies en werk met producten van hoogwaardige kwaliteit. Datgene wat ik met mijn salon wil uitstralen is dat kwaliteit en hygiëne bij mij op nr 1 staat.

U krijgt bij mij een eigen vijlenset die enkel en alleen voor uw behandeling wordt gebruikt. Ik maak gebruik van een Ultrasone reiniger, voor het reinigen van alle gereedschappen.

Behandeling

Ik heb er ook voor gekozen om een persoonlijke benadering, door voor elke klant een behandeling van 2 uur in te plannen, zodat u op het moment van de afspraak kunt bepalen wat voor soort nagels u graag wilt hebben en ik aan al u wensen kan voldoen.

Met de hedendaagse technieken en materialen maak ik de kunstnagels zo natuurlijk mogelijk voor u.

Daarnaast volg ik regelmatig workshops om bij te blijven met de nieuwste technieken. Bij grote twijfel voor het wel of niet nemen van kunstnagels biedt Kiss Quality Nails u de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een gratis proefnagel.

Klantenbinding

Voor elke nieuwe klant die u aanbrengt, krijgt u eenmalig € 5 korting op de eerst volgende behandeling.

Voor mensen die bv in het rolstoel zitten is Kiss Quality Nails goed te bereiken.

En parkeren is natuurlijk vrij en gratis!!

//www.kissqualitynails.nl/wp-content/uploads/2020/12/kiss_kiss.jpg

Contact

Heb je vragen of wil je iets meer te weten komen, neem gerust contact met mij op.

>> Contactgegevens

 

Kiss Quality Nails

Wethouder de Klerkhof 8
1261 TH Blaricum

Openingstijden

maandag: 09:00–19:00
dinsdag: 09:00–19:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 09:00–19:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

De beste merken: