Acryl nagels

Acryl is gebaseerd op een poeder en een vloeistof.

Door een penseel in de vloeistof en daarna in de poeder te dopen ontstaat er een kneedbaar bolletje. Daarmee modelleer ik de kunstnagel.
Het acrylsysteem hardt uit door blootstelling aan de lucht.

Als de laag droog [hard] is,vijl ik de nagels in model en breng ik een glanslaag aan.

//www.kissqualitynails.nl/wp-content/uploads/2019/03/tips_wit.jpg
//www.kissqualitynails.nl/wp-content/uploads/2019/03/gel.jpg

Gel nagels

Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd in een aantal lagen. Iedere laag wordt hard door enige minuten in een lamp met ultraviolet licht te houden. De UV stralen in deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk.

Uw huid wordt ook niet bruin door de lamp. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en breng ik een glanslaag aan.

Gel lak

Gel lak is een nagellak op gel basis. Deze kan tot 3 weken blijven zitten, zonderu00a0 kwaliteitsverlies. Nadat de Gel lak is aangebracht moet deze dan ook uitharden onder een UV lamp (net als de gel nagels).

Nagelbijters

Voor zowel mannen als vrouwen die nagelbijten zijn acrylnagels de oplossing om nou eens van deze gewoonte af te komen. Met de persoonlijke begeleiding zult u er alles aandoen om de nagels nu eens een keer mooi te vinden en te houden. U ziet na verloop van tijd dat de kunstnagels steeds mooier op de nagel geplaatst kunnen worden.

Dus wilt u nu ook eens mooie verzorgde nagels bel mij gerust voor meer informatie en wat de mogelijkheden zijn.

Versteviging van de natuurlijke nagel

Deze procedure is het zelfde als de acryl of gel behandeling, alleen wordt het op de natuurlijke nagel aangebracht. Dit kan alleen toegepast worden als de nagel van nature al erg mooi is. Helaas kan het niet als nagelverlenging worden gebruikt.

Mani-Q Gel

Deze speciale manicure gel wordt verwerkt als een nagellak, maar geeft de nagel een ongekende supersterkte. Mani-q is gemaakt van eersteklas grondstoffen. De materiaalcompositie is hoogwaardig en uniek. Dat bewijst het feit dat mani-q tegelijkertijd zeer goed hecht, maar zich toch heel simpel met aceton laat verwijderen!

Verwijderen gaat dus heel simpel, verantwoord en is nagelvriendelijk. Klanten die nooit nagels laten zetten vinden dit een hele mooie en natuurlijke oplossing voor een tijdelijke verlenging. Het is ook een mooi produkt voor klanten waar de nagels van afbreken of in scheuren.

Door mani-q te gebruiken heeft u dit probleem niet meer. Deze behandeling met een mini manicure vooraf duurt zo`n 20 a 30 minuten.

Nailart

Met verschillende producten maak ik van de nagel ware kunstwerkjes in allerlei kleuren, met of zonder steentjes. U kunt er ook voor kiezen om stickertjes, pareltjes, bloemetjes, strikjes etc. te gebruiken op de nagel.

Duur van de behandeling is afhankelijk van de creatie die u kiest.

Paraffine bad

Warme paraffine versoepelt stijve spieren en verminderd de pijn, bij pijnlijke gewrichten. Het geeft ook een extra diepe verzorging bij winterhanden. Bij deze behandeling voelen de handen lekker zacht aan, dit moet u een keer ervaren.

Duur van de behandeling ca.30 min.

Manicure

Eerst verzorgen we de vingertoppen met een frisse soak lotion in de manicure bowl, dit om de nagels en de nagelriemen extra zacht te maken.

Daarna worden de nagelriemen teruggeduwd zodat de nagels in de juiste vorm gevijld kunnen worden. Daarna krijgt u een handmassage met een verzorgende handscrub die door de kristallen ervoor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijderd en de handen weer zacht maakt.

Na de handcreme sluiten wij de behandeling af met een nagelriem olie zodat de nagelriemen zacht en soepel blijven. En als laatste natuurlijk een mooie nagellak in een leuke kleur. Duur van de behandeling ca.45 min.

Kiss Quality Nails

Wethouder de Klerkhof 8
1261 TH Blaricum

Openingstijden

maandag: 09:00–19:00
dinsdag: 09:00–19:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 09:00–19:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

De beste merken: